Baggrund

Baggrund

Klinikken er lukket.

Jeg har arbejdet som fysiurgisk massør/skadesbehandler siden 2013.

Jeg er holistisk af indstilling og tror på, at hvis vi har et spændt sind (mange tanker,stress, for lidt eller for dårlig søvn osv.) så vil det også vise sig som spændinger i kroppe, og omvendt har vi ømhed i vores muskler og er meget plaget af smerter, så vil det også påvirke vores sind i negativ retning.

Jeg behandler ikke psykiske tilstande som angst, stress, depression og andre psykiske sygdomme. Der vil jeg anbefale anden professionel behandling til det. Dog er der mange med psykiske udfordringer der synes, at massagebehandlingerne har en smertestillende og beroligende effekt på deres muskler og sind. Så man kan fint gå til massagebehandlinger sideløbende med f.eks. psykologsamtaler.

Dog skal man være opmærksom på, at min styrke er fysiurgiske massagebehandlinger med fokus på overbelastningsskader, så hvis jeg vurderer det er noget andet der er behov for, vil jeg henvise til anden behandlingsform.

 

Min Uddannelse består af:

  • Massør og klinikdrift
  • Skadesbehandler (sportsmassør)
  • Anatomi,Fysiologi og sygdomslære
  • Psykologi
  • Jeg er RAB godkendt (Registreret alternativ behandler)
  • Meditationslærer

Andre kurser:

Muskelzone på fødder,Øreakupunktur, Skeletmobilisering,
Termologisk massage(hotstone),Homotoksikologi (Læren om menneskegifte), Akupressur og øreakupressur ,Udvidet førstehjælp, Bachs blomsterremedier, KST-1 (Introduktion til kraniosakralterapi), meridianlære.

Med en uddannelse som lægeeksamineret massør kan jeg give fysiurgisk massage, som er en dybdegående effektiv massageform, som kan løsne spændingsproblemer som hovedpine, iskiasproblemer og ondt i ryggen.

Som sportsmassør og skadesbehandler kan jeg blive mere nøjagtig i min behandling og derved hurtigere komme frem til et resultat. Er du til en meget hårdhændet sportsmassage altså hvor der bliver trykket meget hårdt, vil jeg anbefale dig en massør som arbejder med sportsmassage hele tiden. Jeg ligger et sted midt imellem den lettere massage og sportsmassagen. Det vil sige opvarmning af musklerne, tryk og massage.
Eksempler på skader kunne være: løberknæ, tennisalbue, skinnebensbetændelse og meget mere.
­Udover massagebehandlingerne kommer jeg med vejledning til, hvad jeg tror der har forårsaget generne/muskelspændingerne og forslag til hvordan man med simple øvelser/strækøvelser kan forebygge så muskelspændingerne ikke kommer igen, og man derved selv bliver bedre til at opdage det inden skaden er sket.