Baggrund

Baggrund

Jeg har arbejdet som fysiurgisk massør/skadesbehandler siden 2013.

Fra 2013 til august 2021 med klinik i Kjellerup, som Kjellerup Fysiurgisk Massage. I september 2021 har jeg flyttet klinikken til Viborg i Tinghuset på Skottenborg 12 og ændret firmanavn til Lones fysiurgisk massage.

Jeg er holistisk af indstilling og tror på, at hvis vi har et spændt sind (mange tanker,stress, for lidt eller for dårlig søvn osv.) så vil det også vise sig som spændinger i kroppe, og omvendt har vi ømhed i vores muskler og er meget plaget af smerter, så vil det også påvirke vores sind i negativ retning.

Jeg behandler ikke psykiske tilstande som angst, stress, depression og andre psykiske sygdomme. Der vil jeg anbefale anden professionel behandling til det. Dog er der mange med psykiske udfordringer der synes, at massagebehandlingerne har en smertestillende og beroligende effekt på deres muskler og sind. Så man kan fint gå til massagebehandlinger sideløbende med f.eks. psykologsamtaler.

Min styrke ligger i behandling af ømme muskler og overbelastningsskader som f.eks. ondt i skuldre og nakke, Iskiassmerter, lændesmerter, ømme ben osv.

Min Uddannelse består af:

  • Massør og klinikdrift
  • Skadesbehandler (sportsmassør)
  • Anatomi,Fysiologi og sygdomslære
  • Psykologi
  • Jeg er RAB godkendt (Registreret alternativ behandler)

Andre kurser:

Muskelzone på fødder,Øreakupunktur, Skeletmobilisering,
Termologisk massage(hotstone),Homotoksikologi (Læren om menneskegifte),
Akupressur og øreakupressur ,Udvidet førstehjælp, Bachs blomsterremedier, KST-1 (Introduktion til kraniosakralterapi), meridianlære

Med en uddannelse som lægeeksamineret massør kan jeg give fysiurgisk massage, som er en dybdegående effektiv massageform, som kan løsne spændingsproblemer som hovedpine, iskiasproblemer og ondt i ryggen.

Som sportsmassør og skadesbehandler kan jeg blive mere nøjagtig i min behandling og derved hurtigere komme frem til et resultat. Eksempler på skader kunne være: løberknæ, tennisalbue, skinnebensbetændelse og meget mere. Jeg kombinerer mine massagebehandlinger med anden behandlingsform som jeg synes virker bedst. Det kan være akupressur og øreakupressur og/eller muskelzone punkter på fødder.

Udover massagebehandlingerne kommer jeg med vejledning til, hvad jeg tror der har forårsaget generne/muskelspændingerne og forslag til hvordan man med simple øvelser/strækøvelser kan forebygge så muskelspændingerne ikke kommer igen, og man derved selv bliver bedre til at opdage det inden skaden er sket.

Ring og hør nærmere på tlf. 40977204